دکتر داود اسدیان در جلسه کارگروه شهر سالم و ایمن مراغه افزود: برای رسیدن به شهری سالم باید در حوزه های مختلف برنامه ریزی مدون انجام شده و از آسیب های اجتماعی دور باشیم.
وی ادامه داد: در این راستا، امسال کمیته های ششگانه شهر سالم و ایمن تشکیل و برنامه ابلاغی کتابچه ای تدوین و در اختیار آنها قرار گرفته است.
وی اضافه کرد: شهر مراغه هم اکنون پایلوت برای انتخاب به عنوان شهر سالم و ایمن تعیین شده و در طول سال های اخیر بحث های مختلفی برای تحقق آن انجام شده لیکن در این مسیر، نیاز به همکاری و همراهی برون بخشی است.
وی گفت: برای رسیدن به نقطه ای که به شهر سالم و ایمن منتهی شود، باید کمیته های مختلف چالش ها و پیشنهادات خود را احصا و مورد توجه جدی قرار دهند.
وی افزود: به همین منظور نیز باید از نقش مهم و فعال آموزش و پرورش و دستگاه های فرهنگ ساز و رسانه ها استفاده بیشتری شود.
وی اضافه کرد: در حال حاضر با وجود تلاش های انجام شده، تا حدودی با شاخص های شهری سالم و ایمن فاصله داریم و از این رو تمامی شهروندان، مدارس، دانشگاه ها و رسانه ها در تحقق آن و تبدیل شدن به گفتمان اصلی شهرستان اهتمام داشته باشند.
✍ سرپرست شهرداری مراغه نیز در این جلسه گفت: تاکنون در زمینه ایمن سازی اماکن عمومی و پارک های سطح شهر اقدامات مناسبی توسط شهرداری مراغه انجام شده است.
دکتر شهرام مروتی افزود:احداث و بهسازی کانال انزاب و دره قمیشلو و چندین طرح عمرانی شهری از جمله طرح هایی است که توسط مدیریت شهری برای ایمن سازی مناطق شهری اجرا شده است.
وی ادامه داد: هم اکنون کمبود فضاهای تفریحی، ورزشی و رفاهی در سطح شهر مشاهده می شود لیکن برای توسعه آنها نیاز به همراهی و همکاری دستگاه هاست.
✍ دکتر ابراهیم خوشرفتار رئیس شورای اسلامی شهر مراغه نیز گفت: در زمینه آموزش شهروندان ، شهرداری مراغه با بهره مندی از پنج فرهنگسرا آماده ایفای فرهنگ سازی است.
🔸روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه
ثبت دیدگاه