واکنش به افزایش قیمتها، انتقاد به تعهداتِ منوط به آینده اوپراتورها برای افزایش قیمت، بررسی فاصله افزایش نرخ اعلامی و نرخ واقعی تعرفههای جدید، اعلام نارضایتی از کیفیت اینترنت، مساله فیلترینگ و … مهمترین محورهایی است که در رسانهها به آن پرداخته شد
افزایش ۳۰ درصدی نرخ اعلامی خدمات اینترنت از سوی سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی وابسته به وزارت ارتباطات که کمتر از یک هفته پس از درخواست اپراتورها از رئیسجمهوری برای افزایش صد در صدی تعرفهها رقم خورد، هفته گذشته را تحت تاثیر امواج «گرانی اینترنت» قرار داد.
یک روز پس از انتشار فهرست تعرفههای جدید و قیمت بستههای تازه اینترنتی، این موضوع روی صفحه نخست اغلب روزنامههای داخلی اعم از اصلاحطلب، اعتدالی و اصولگرا جای گرفت. رسانههای خارجی فارسیزبان هم به طور گسترده به این موضوع پرداختند.
واکنش به افزایش قیمتها، انتقاد به تعهداتِ منوط به آینده اوپراتورها برای افزایش قیمت، بررسی فاصله افزایش نرخ اعلامی و نرخ واقعی تعرفههای جدید، اعلام نارضایتی از کیفیت اینترنت، مساله فیلترینگ و … مهمترین محورهایی است که در رسانهها به آن پرداخته شد.
با وجود این که بعد از اعلان افزایش تعرفهها، رویدادهایی مانند انفجارهای تروریستی کرمان و اعلام نتایج بررسی صلاحیت نامزدهای انتخابات مجلس دوازدهم تبدیل به سر خط اصلی رسانهها شد اما هنوز رشد قیمتی اینترنت و حواشی مربوط به آن به خصوص در رسانههای فارسیزبان خارجی به چشم میآید. به عنوان مثال «ایران اینترنشنال» جمعه گذشته پروندهای را تحت عنوان «نقض حقوق دیجیتال شهروندان در کشورهایی مانند ایران، روسیه و چین» گشود و «بی بی سی فارسی» در کانال تلگرامی خود به نقل از یکی از شهروندخبرنگارانش مدعی شد وضعیت اینترنت خانگی و موبایل پس از گران شدن انتقادبرانگیز اخیر بدتر شده و پس از افزایش قیمتها با بستههای جدید، از بسیاری از ویپیانها نمیتوان استفاده کرد و حتی سایتهای فیلترنشده بدون ویپیان باز نمیشوند.
ثبت دیدگاه