محمد مقتومی جمعهشب در جلسه هیئت عالی سرمایهگذاری شهرستان با اشاره به اینکه مشوقهای قانونی مناسبی نبر برای سرمایهگذاران در نظر گرفته شده است، افزود: این طرحها را میتوان در همایشهای ملی سرمایهگذاری نیز معرفی کرد.
وی با بیان اینکه سرمایهگذاری لازمه توسعه شهری است، اظهار داشت: مراغه با برخورداری از ظرفیتهای بزرگ و مغفول، فرصتهای کمنظیری در بخشهای مختلف به ویژه گردشگری شهری دارد.
به گفته وی در حال حاضر نیز چهار طرح با بیش از ۶ میلیارد تومان سرمایه برای ارائه فراخوان سرمایهگذاری توسط مدیریت شهری پیشبینی شده که طرح نوسازی ۷۲ ایستگاه اتوبوس شهری با یک میلیارد و ۶۸۰ میلیون تومان سرمایه از جمله این طرحهاست که به صورت BOLT به سرمایهگذار بخش خصوصی واگذار خواهد شد.
وی اضافه کرد: همچنین احداث تالار پذیرایی کودک با ۲.۳ میلیارد تومان، استخر بازی شن و ماسه با ۸۸۲ میلیون تومان و اجرا و نصب تابلوبردهای شهری با ۱.۲ میلیارد تومان نیز در قالب بستههای سرمایهگذاری برای انتشار فراخوان آماده است.
تدوین طرحهای سرمایهگذاری باید به ایجاد شغل پایدار منجر شود
معاون برنامهریزی و توسعه فرماندار مراغه نیز در این جلسه بیان کرد: تدوین طرحها و بستههای سرمایهگذاری باید در نهایت به تسهیل در امر سرمایهگذاری و زمینهساز توسعه شهری و ایجاد اشتغال پایدار منجر شود.
داود آقایی افزود: مراغه با ظرفیتهای سرشار طبیعی و گردشگری از بسترهای مساعد برای سرمایهگذاری بخش خصوصی است و این ظرفیتهای همراه با مشوقهای قانونی باید به سرمایه گذاران کشور معرفی شود.
به گزارش ایرنا و بر اساس اعلام کارشناسان، پایین بودن میزان سرمایهگذاری در مراغه در طول یک دهه گذشته، پاشنه آشیل توسعه اقتصاد این شهرستان بوده است.
ثبت دیدگاه