«علی علیزاده» روز سهشنبه افزود: احداث این کنارگذر بسیاری از مشکلات ترافیکی اهالی و حتی رانندگان را مرتفع میکند زیرا بار ترافیکی خودروهای عبوری جنوب استانهای آذربایجانشرقی و آذربایجانغربی و همچنین برخی شهرهای شمال کردستان به داخل شهر انتقال نمییابد و در نتیجه تردد تسهیل شده و زیرساختهای شهری هم تخریب نمیشود.
وی با بیان اینکه اکنون خودروهای سنگین شهرک صنعتی و چندین واحدهای تولیدی منطقه همچون کاوه سودا و شیشهسازی هم از محله یوسفآباد و روستاهای حومه شهر عبور میکند، اظهار داشت: از یک سو زیرساختهای روستایی و شهری با تردد ماشینآلات سنگین تخریب میشود و از سوی دیگر نیز رانندگان خودروهای سنگین با مشکلاتی روبرو میشوند و در چنین شرایطی احداث کنارگذر جنوبی نسخهای برای حل مشکلات به شمار میرود.
به گفته وی با احداث کنارگذر جنوبی مراغه در حقیقت راه اختصاصی نیز برای واحدهای فعال در شهرک صنعتی مراغه و دیگر واحدهای تولیدی منطقه ایجاد میشود و بر همین اساس نیز این طرح باید در اولویت مسئولان اجرایی قرار گیرد.
وی اختصاص ردیف بودجه برای این طرح را خبر خوشی برای مردم منطقه دانست و افزود: احداث این کنارگذر از فرودگاه سهند تا میدان مجلس جزو یکی از نیازهای اساسی مردم منطقه به شمار میرود.
به گزارش ایرنا احداث این کنارگذر از مطالبههای اهالی و مسئولان بوده و مطالعه و اجرای آن طی چندین ماه گذشته از سوی نماینده مردم مراغه و عجبشیر و برخی دیگر از مدیران محلی دنبال شده است.
ثبت دیدگاه