به گزارش پایگاه خبری راه وطن به نقل از ایرنا مجموعه مدیریت شهری مراغه با تمرکز روی بخش گردشگری به عنوان اصلیترین محور توسعه این کهنشهر، به مرحله برنامهمحوری رسیده و اقدامات موثری را هم در این مسیر آغاز کرده است.
مدتهاست که قطار توسعه شهری را روی ریل گردشگری هدایت میکنند و گفتوگو با آنان نیز از نگاه حرفهای و برنامهمحور مجموعه مدیریت شهری نسبت به این بخش خبر میدهد.
🔸 شهردار مراغه میگوید: مجموعه مدیریت شهری مراغه کمبودها و نقاط ضعف حوزه گردشگری را احصا کرده تا بر مبنای آنها نسبت به برنامهریزی اقدام کند و یکی از اصلیترین نقاط ضعف، گردشگرپسند نبودن برخی از اماکن گردشگری است.
🔸 «شهرام مروتی»، نداشتن امکانات و تجهیزات و کاربریهای مورد نیاز گردشگران نظیر سرویس بهداشتی، نبود خدمات گردشگری، تردد موتورسیکلت به این اماکن، عدم نورپردازی و نبود راهنمای گردشگری را تنها بخشی از مشکلاتی میداند که به گردشگرپسند نبودن اماکن گردشگری مراغه منجر شده است.
«شهرام مروتی»، نداشتن امکانات و تجهیزات و کاربریهای مورد نیاز گردشگران نظیر سرویس بهداشتی، نبود خدمات گردشگری، تردد موتورسیکلت به این اماکن، عدم نورپردازی و نبود راهنمای گردشگری را تنها بخشی از مشکلاتی میداند که به گردشگرپسند نبودن اماکن گردشگری مراغه منجر شده است.
وی با بیان اینکه ظرفیتهای گردشگری مراغه به معرفی در سطوح استان و کشوری نیاز دارد، اضافه کرد: نبود جاده دسترسی مناسب از طرف هشترود و تهران نیز یکی از نقاظ ضعف بخش گردشگری این شهر به شمار میرود.
🔸 شهردار مراغه به برخی از نقاط قوت بخش گردشگری هم اشاره، و بیان کرد: تعدد بناهای تاریخی به ویژه وجود رصدخانه مراغه، موزه فسیل، منطقه حفاظتشده صوفیچای، سهند به عنوان عروس کوههای ایران، مناظر سد علویان و محصولات صادراتی سیب و خشکبار، از مزیتهای بخش گردشگری این شهر است.
به گفته «مروتی» فعالیت مجموعه کاوه سودا در این شهر نیز ظرفیتی برای ایجاد مراکز تجاری عرضه شیشه و بلور فراهم کرده است و در کنار این ظرفیتها باید به وجود فرودگاه و ایستگاه راهآهن هم توجه شود.
🗞روابط عمومی شهرداری و شورای اسلامی شهر مراغه